PORTAKALLI KREMALI KEK





Portakallı kremalı pasta:
 Evde kalan kekiniz varsa kekleri dilimleyip borcamın tabanına dizip kaplayaylım.
KREMASI; 3.5 bardak süt,1.5 kaşık un,1.5 kaşık nişasta,az tereyağ,isteğe göre damla sakızı ve hindistan cevizide eklenebilir.kremayı pişirip inmeye yakın tereyağ ve vanilya ekliyoruz.ben damla sakızı ve hindistan cevizinide ekledim.kekin üzerine sıcak kremayı döküyoruz.protakallı jöle için 3 çay bardağı portakal suyu,1.5 kaşık nişasta,1 portakal kabuğu rendesi,1 çay bardağı şeker malzemeleri karıştırıp pişiriyoruz.jöleyi dökmeden önce muz ve kiviyi dilimleyip kremanın zerini kapladım en sonda jöleyi döküp soguduktan sonra dolba koydum.AFİYET OLSUN:)

2 yorum:

  1. çok güzel bir sayfa :)))))) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir tarif kalan kekler için ideal.Ellerine sağlık Hayırlı cumalar

    YanıtlaSil