PARFE



                   Benim en çok yaptığım kolay bir tariftir.Özellikle yazın derin dondurucuda dondurup dondurma havasında bir tatlı oluyor. Ben bu tatlıyı ;Kıbrıs'ta çok yapardım:)Çünkü orası çokkkkkkkkkkkkkkkk sıcak. Size afiyet olsun.....
        MALZEMELER VE YAPILIŞI;
         -1 Paket krem şanti hazırlayın,
         -İçerisine elinizdeki bisküvi çeşitlerinden kırın(petibör,yulaflı,cici bebe..) krem şantili kabınıza ,en son kakaolu bisküvi kırın karıştırırken kakolu renk ,aralarında kakaolu renk olsun ,içerisine şeftali,mürdüm eriği minik küpler halinde doğrayın ve karıştırın. Kalıbınıza döküp dolabınızda dondurun,kalıbınızı ters çevirin,üzerine çikolata sosu dökün. Ben hazır soslardan döküyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder