AŞKIM ÇİKOLATAM



                      Pastanızı süslemeniz tamamen sizin hayal gücünüzle alakalı.Kendiniz yaptıkça pratikleşip krema , pandispanyanız gittikçe güzel olacaktır buna emin olun....

         MALZEMELER;

PANDİSPANYASI;

3 yumurta,
1 su bardağı toz şeker,
1 yemek kaşığı kakao,
1 paket vanilya,
1 paket kabartma tozu,
1,5 su bardağı un,
5 yemek kaşığı ılık su.

       YAPILIŞI; Yumurta ve şekeri kar beyaz oluncaya kadar çırpın. Diğer malezemeleri ekleyin tahta kaşıkla karıştırın. Yağlı kağıtın altına aleminyum folya koyun ve sarın çemberinizi üzerine bu malzemeyi tel süzgeçten geçirin ve fırınınızda pişirin.

   ÜZERİNİZİN SOSU;

150 gr. bitter kuvertür çikolata eritilip üzerine pastamızın dökülecek.

 Süsü İçin; 1 paket kakaolu krem şanti (Krema sıkma torbasına koyup şeklini verin). Üzerine şanfıstığı tozu ve rendelenmiş çikolata ile süsleyin.

     ARA  KREMASI;

      500 gr. süt,
      2 yumurta sarısı,
      100 gr. şeker,
      20 gr. un,
      20 gr. mısır nişastası,
      1 paket vanilya,
      40 gr. beyaz çikolata.






















0 yorum:

Yorum Gönder