VERİTA WORKSHOP ETKİNLİĞİ EVENTİ LEVENT İSTANBUL



                  İstanbul  Levent 'te güzel bir etkinlikte İstanbul'un ünlü bloggerleri ile buluştuk .

             Verita  Basın Danışmanı Pelin hanımın  daveti üzerine Metrocity  Gastro Kültür  Merkezinde  Verita Gurme Çarkıfelek Workshop Etkinliğini harika geçti. Çok güzel değişik meyveler tattık. Şeflerimiz harika tarifler paylaştı. Çarkıfelek meyvesini çok beğendim. Ben ekşi tatları sevdiğim için tadı çok hoş.......



Passion Fruit

Brezilya kökenli olan çarkıfelek (Passion Fruit) meyvesi pasiflora ailesine mensup olup yüksek ağaçlarda yetişir. Dışı mor renkli olan çarkıfelek meyvesinin içi, hoş bir tadı olan ve yenen sarı çekirdekler ile doludur.
Eczanelerde satılan pasiflora şurupları çarkıfelek meyvesinden yapılmaktadır. Bundan dolayı tek seferde çok fazla tüketilmemesi önerilmektedir.
Verita Çarkıfelek yılın 12 ayı boyunca Zimbabve ve Kolombiya’dan ülkemize getirilmektedir.


           



Etkinlikte  Yatıştırıcı lezzet Verita Gurme Çarkıfelek, Kolombiyalı şef Andres Ortiz’in sihirli parmaklarından çıkacak sürpriz tariflerle Yemek Blog yazarlarını buluşturdu. Bu etkinlik  sayesinde  Çarkıfelek meyvesi ile tanışma imkanımız oldu. ve bu meyve ile yapılan  ve Somon Balığı ile birlikte kullanılan  sosu  ve Çarkıfelek ve yoğurt  ve ananas ile yapılan  tatlıyıda tatma imkanımız oldu.



















                            Chef ve Gurme  Haldun Zeynel Tuzel  ve Verita Basın Danışmanı Pelin hn.


                       Gül arkadaşım....
               
             
   Verita karışık meyvelerini tattık benden ve blogger arkadaşlardan tam not aldı Verita.....





                     Verita güzel meyve arajmaları ile bizleri uğurladı. Basın danışmanı sevgili Pelin hanım harika bir ev sahipliği yaptı. Teşekkürler Verita , teşekkürler Pelin hanım. Firmayı firma yapan bence çalışanlarıdır. Güler yüzlü , hal ve hareketleri ile konumunun ağırlığından emin ,naif insan Pelin hanım yolunuz açık olsun........ Her zaman Verita2nın yanındayım. Neden mi çok sağlıklı ürünler olduğu için. Katkı maddesiz. Oğlum meyve yemez kolay kolay bu meyveler değişik geldi ve meyve yemeye başladı teşekkürler Verita, satış noktalarınızı öğrendik.  Saygılarımla....

                     Değerli takipçilerim bir daha ki etkinlikte görüşmek üzere sevgiler.......

0 yorum:

Yorum Gönder