B'IOTA LASMANI


                      Sevgili takipçilerim , geçen hafta ''Tarçın Events'' Organizasyonluğunda  Fatma Samsan arkadaşımın  daveti üzerine  Taksim Elite Word Hotelde B'ıota Lasmanına katıldım.

                      Baharın simgesi canlı şirin ,sevimli taze çiceklerle karşılandım.Her birimize ayrı ayrı isimlikler hazırlatan Fatma'cığımın ellerine sağlık herşey naif bir şekilde düşünülmüş. Bu güzel gün için teşekkür ederim arkadaşım.  Başarıların  daim olsun. Fatma'cığımın etkinlikleri süper oluyor bilen bilir:)

                      Şık bir masada  sevgili Makyaj Kelebeyim'le yapılan hoş sobetimizle kaliteli bir zaman geçirdim.

                    B'IOTA ürünlerinin  oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu bu lasmanda farkettim. B'IOTA hakkında sizlere geniş bilgi vereceğim ama en önemli kararımı sizlere açıklıyayım. Nemi ?:) Merak mı ettiniz ?:) Hanımların derdi nedir?:)) Kilo :)))Eeeeee bir pastacı bloggeri olaraktan yap - ye ne oluyor bol bol kilo:((  B'ıota Lasmanına hafta sonu olunca çocuklarım ve eşimle ilgileneyim gitmiyeyim düşüncesinde idim:) Açıkcası arkadaşım Fatma'cığımın hatrine gittim ama iyiki gitmişim :) Gitmese idim B'IOTA ürünleri hakkında bu kadar bilgi sahibi olamayacaktım. Eve geldikten sonra iyikide gitmişim dedim Fatma'cığım:)) Tamam B'IOTA'yı tanıyorum fakat sadece Eczanelerde görüyorum. Ama Lasman olunca o kadar geniş bilgiler aldım ki aaaaaa dedim tam benlik ürünlermiş demeye başladım. Ürünlerin tanıtılması çok önemli B'IOTA'da bunu yaptı harika bilgilerle eve döndüm.  En önemlisine gelelim:)) Benim derdim kilo :(( Ayyy kabusum oldu ben bu kadar kilolu değildim. B'IOTA Lansmanında kullanmaya karar verdiğim bir ürün oldu . Ve bu ürünü salı günü kullanmaya başladım. Dietisyenimin verdiği diet, spor ve bol su ile birlikte B'IOTA ürününü zayıflamak amaçlı salı günü  kullanmaya başladığım . Ürün hakkında Sayın  Gizem Sevinç hanımın bilgisi beni etkiledi . Lansman sonundada epey bilgi aldım Gizem hanım'dan . B'IOTA Lansmanın   bana faydası olacak buna eminim.   Ben Ocak ayında  dietisyene gittim değerlerime bakıldı kanım düşük olduğu için kilo veremeyeceğimi söyleyen doktorum ve dietisyenim kan tedavisine başalttılar . Şuan kan değerlerim normalde.Bende zayıflamaya B'IOTA Lansmanından sonra başladım:)) Bakalım ne kadar kilo vereceğim:)) Takipte kalın bu ürünün faydası olacak mı?  Merak mı ettiniz bu ürünü işte resmini aşağıda yayınlıyorum:))

                      NUTRAXIN WL906 090 . Yüzde yüz doğal ürün gıda takviyelidir , ilaç değildir. Resimde gördüğünüz hanım kadar zayıflayamasamda bana yakışan kiloda olmak dileği ile başka bir ürün tanıtımına geçeyim:))



            Benim süpriz kararımı anlatmaktan unuttum diğer ürünleri:) Şimdi sizlere oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan B'IOTA ürünleri hakkında bilgi vereceğim........

         






             Yukarıda resimde gördüğünüz Bio Baby Saç ve vücut şampuanını canım oğluma Kaan'ıma kullanıyorum.

      Bebek Şampuanı;  http://www.biobaby.com.tr/

       Kullandığım şampuan; http://www.bioblas.com/

       Kremler; http://www.bioder.com/

       Hijyen ped;  http://biolady.com.tr/

             Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı Türkiye'yede ilk ve tek probiyotik içerikli şampuanı olma özelliğine sahiptir. İçeriğindeki probiyotikler bebek cildinin doğal florasını korur. Biobaby şampuan cildi temizlerken , içerisindeki Alman papatyası bebeğinizin cildini yumuşatır ve rahatlatır. Ayrıca ekinezya bebek cildinin korunmasında yardımcıdır.

             
            Anzer'den gelen doğal kaynak suyu ile üretilen Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı bebeklerin hassas cildi için en doğru seçimdir.

           Sizlere bu bilgileri verdikten sonra benim şaşıracağım bir bilgiyi sizlerle paylaşmak istedirim. Yengem bu şampuanı kullandığını bana söylemişti çok şaşırmıştım:) Ve gülmüştüm. Çocuk şampuanımı kullanıyorsun diye:)) Bana neden kullandığını ve kimin önerdiğini anlattıktan sonra hak verdim yengeciğime. Sizlere anlatayım neden kullandığını. Yengeciğim astım hastası. Cildiyeci doktorunun reçetesi ile bebek şampuanı kullanıyormuş .Nedeni ise alerjik astım hastası. Bir çok şampuana alerjisi varmış. Alerjik sorunları yüzünden kullanıyormuş.......

           Bebeklere hassas üretilen Biobaby Saç ve Vücut Şampuanı yengeciğim eve gelince benim şampuanım diye benden alır mı?;)) Vermem o Kaan'ımın şampuanı:)) Neyse verelim Kaan'cığım sonuçta sağlık sorunu var...... Şaka bir yana hakikaten bilmediğimiz çok şey var. Alerjisi olanlarda bu şampuanı kullanıyormuş . Cilt doktorları öneriyormuş.......






 B'IOTA  2002 yılından bu yana Türk bilim adamları ve dermatologları tarafından geliştirdiği ürünlerini,
 kendi üretim tesislerinde, tamamen hijyenik koşullarda ve GMP kurallarına uygun olarak üreten,%100 Türk sermayeli olan bir şirket.
Markanın ürünleri sadece Türiyede değil başta  ABD olmak üzere , Avrupa’da ve bir çok gelişmiş dünya ülkesinde de satışa sunuluyormuş.
Cilt ve saç bakımı üzerine geliştirilen dermokozmetik ürünleriyle, sağlık ve güzelliği bir arada sunan B'IOTA Laboratuvarları gücünü doğadan alarak her türlü cilt problemine bitkisel ve bilimsel çözüm bulmayı hedeflemişler.
B'IOTA Laboratuvarları, cilde yarar sağlayan ürünler geliştirerek tüketicileri daha sağlıklı ve bakımlı bir cilde kavuşturmak için yola çıkmış,
 Bitkisel ürünleri bilimin olanaklarıyla harmanlayarak doğal güzelliğe ulaşmayı amaç edinmiş bir dermokozmetik firması olarak
 cilt bakımı ve kozmetik alanında ürün yelpazesini oluştururken, çözüm bulunamamış sorunlara yönelik hedefler belirleyerek çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırmış.
Firmanın bünyesindeki maralara kısaca bir göz atalım isterseniz.
-BIOBLAS :Saç Dökülmesine Karşı Bitkisel ürünleriyle kozmetik ihtiyaçlara zengin ürün çeşitliliği ile çözüm sunuyor
-BİODER :Modern kadının cilt sorunlarına çözümler üreten BIO Epilation, Anti-Age, Temizleme, Akne, Leke, Atopik Cilt, Nemlendirme ve Güneş serileri olarak bakım ürünleri yer alıyor.
-BiOXCİN : % 93’ünde saç dökülmesini önlediği yapılan klinik testler ile kanıtlanmış,saç dökülmesi problemi yaşayan ya da saçlarını korumak isteyenler için formülü güçlendirilmiş bitkisel bir ürün gamı.
-NUTRAXIN : % 100 Bitkisel ve doğal içeriğe sahip 15 farklı ürünle satışa sunulan NUTRAXIN Gıda Takviyesi Serisi, kilo vermeyi kolaylaştırma, bağırsak sistemini düzenleme, ciltte yaşlanma ve selülit oluşumunu engelleme, saç dökülmesini önleme ,bağışıklık sistemini destekleme,eklem sağlığı,kalp-damar sağlığı,ödem,yorgunluk gibi pek çok soruna bitkilerle çözüm getirmeyi hedefliyor.
-RESTOREX :Yavaş uzayan saçlara özel geliştirilen formülüyle 6 ayrı ürün çeşidine sahip ürün serisi
-EPİTEN :Toplam 12 farklı çeşidi ile epilasyonda klasik yöntemi tercih eden kullanıcılara yönelik ürün gamı
-BIONEM :Sağlıklı bir cilde kavuşmak için gerekli olan nem ihtiyacını zengin formülü ve %100 çiçek özleri ile hazırlanmış özel nem serisi 
-BİOBABY :Bebek cildinin temizliği ve bakımı için doğal, organik içerikli, cilde faydalı ve cilt ile uyumlu formüllerden oluşan temizlik ve Hijyen Serisi, Günlük Bakım Serisi, Özel Bakım Serisi, Yenidoğan Serisi ve Güneş Serisi’nden oluşan bebek bakım ürünleri 
-COLOR&MORE: 5 Mineral ve vitamin içeren bitkisel yağ ile saç dökülmesine karşı etkili ilk saç kit boya ürün gamı


Sevgili Fatma'cığım etkinliği ile ilgili bizlere verdiği bilgiler....



                 Bana hazırlanan bölüm:) Hoşuma gitti bunuda paylaşayım istedim:))







             Benim için özel olan bir hediye aldım o gün. Sayın BİOTA katılımcılara KKTC'de 1 fidan bağışı yaptı. Daha önce Kars'ta bir ağacım vardı şimdi ikincisi oldu. Eşimin görevi neden ile çok şehir geziyoruz Kıbrıs Girne'de 3 yıl yaşadık . Çok yeşile ihtiyacı var Kıbrıs'ımızın çok iyi bilirim ne hoş bir bağış yaptı BİOTA teşekkür ediyorum bu hoş , naif bağış yaptı. .Arkada numarası yazılı olan fidanımı Kıbrıs ziyaretimde zamanım olursa bakmaya giderim inşallah.




                       Sevgili Biricik bizlere Zümrüdü Anka Kuşu Simug'un hikayesini anlattı . Hikaye ile ilgili, hikaye bitiminde bizlere  hoş bir hediye verildi. Anka kuşu işlemeli bir ayna. Hoş bir süpriz oldu:) Teşekkür ediyorum ......






Hepimiz merakla hediyelerimizi açarken:))





                Kahkaha yoğosu Deniz hanım bizlerle...
                Çok güldük ve eğlendik.....





                       Buda blogger arkadaşlarımızla hoş bir anı....

          Yağmurcuğum, Emel'ciğim, Büşra'cığım ve Sevil'ciğim:))
   




Şık sepetlerle uğurlandık.....


Ve toplu resmimiz:))

KATILIMCILAR

Gülsen Mutlu : SMMM
İnci Hocaoğlu :Üst düzey yönetici
Yasemin Nuray :Üst düzey yönetici
Serpil Şengör :Üst düzey yönetici
Semra Karabaş :Kanal 24 Ekonomi editörü
Sema Göknar :Hemşire
Hümeyra Biçer http://www.makyajodasi.net/
Didem Kaya didemcakes (İG)
Sibel Yalçın http://ev-atolyesi.com/

Başka bir etkinlikte görüşmek üzere sevgi ile kalın....... 

Yüzünüzden gülümseme, kalbinizden sevgi eksik olmasın sevgili takipçilerim:)) 
   
                           

4 yorum:

  1. Ben bu lansmanı çok sevdim:) herşey ölçüsünde güzel.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Canım iyiki bizimleydin çok teşekkürler. Sevgilerimle.www.tarcinevents.com

    YanıtlaSil
  3. Harika bir gün geçirmişiniz. Güzel günleriniz çok olsun.🌹

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar, güzel blogunuzu Şirin Kanatlar Blogundaki blog keşif etkinliği sayesinde keşfettim ve takibe aldım. Bana da beklerim. Sevgiler :)

    YanıtlaSil