KELEBEK KADINLAR BLOGGER ETKİNLİĞİ




    Etkinliğe Katılan Değerli Blogger Arkadaşlarım:
http://www.ahudemirli.com/?m=1
http://sosyalannem.blogspot.com.tr/
http://www.safagindunyasi.com/
http://www.makyajkelebegi.com/
http://www.sansbocegi.com/
http://arenandfamily.blogspot.com.tr/
http://www.alisverismakyaj.com/
http://www.marindentarifler.com/
http://www.hayatreceli.com/
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr/
http://www.beyhaninmutfagi.com/
http://www.tarcinevents.com/
http://pastakasri.blogspot.com.tr/
http://audreyinsekerleri.blogspot.com.tr/
http://hamaratfusun.blogspot.com.tr/        



  Sevgili arkadaşım Beğendim Paylaştım bloğunun sahibi Şerife'ciğim biz İstanbul'lu bloggerleri , Dünya Kadınlar Günümüzü kutlamak için bir araya getirdi. Şerife'ciğim çok emek verdi bu güzel günü hazırlamak için. Nazik davetin için teşekkür ediyor ve  bugün sana sürpriz yapıp  Instagramda yaptığım videoyu burdada paylaşmak istedim arkadaşım. Emeğine , yüreğine sağlık arkadaşım. Her şey harika idi. Güne bombasını vuran müzik süperdi:)) Her ince ayrıntısını düşündüğün ''Kadınlar Günün Kutlu Olsun'' senin ve bütün kadınların .....

                 
            Ramada İstanbul Asia Otel  bizlere ev sahipliği yaptı. Temiz, nezih , kibar bir ortamdı. Kıbrıs Girne'de 3 yıl yaşadım oranın Otellerine eşim ve arkadaşlarımla giderdik. Çok şık, bakımlı yerlerdi. Çok Lüx Hoteller gördüğümden her yeri beğenmem. Eşimin görevi nedeni ile çok şehir geziyor ve çok güzel ortamlarda bulunuyorum.
Ramada İstanbul Asia Otel'de beğendim yerler arasına girdi. Türkiye'ye gelen misafirler tercih edebileceğiniz bir yer. Şuan yeğenim Frakfurt'tan 1 haftalığına tatile geldi. Sirkeci'de kalıyor. Ortaköy'de kalıyorlar.Yurtdışında yaşayan içinde güzel bir tercih olabilir.


             Sevgili takipçilerim sizlere sponsor firmalarımızdan ve kullandığım ürünlerden bahsetmek istiyorum. Evimde kullanmadığım ürünü sizlerle asla paylaşmak istemem. Bu ürünleri kullanıyor ve sizlerle paylaşıyorum.....

 


                       +Beğendim Paylaştım Şerife'ciğim günün anlam ve önemi , etkinliği hakkında konuşmasını yapıyor. Her şey harika idi sevgili arkadaşım ....

 


                                     Güzel günden sizlere video:)) Sağ yanım ilk blog toplantılarında tanıdığım Leyla'cığım yine yanımda. Ben Marinden Tarifler bloğunun sahibi , her daim sağ yanım derim bu seferde sağımda idi:)) Yarışmalara , blog toplantılarına birlikte çok katıldığım cici anneanne:)) Çok genç anneanne oldu .Toprağın anneannesi. Sağ yanım sevgiler....




               

                    Sponsor firmalarımızdan Shape Masters'dan çekilişle bana çıkan kırışıklık giderici cilt bakımı kazandım. En kısa zamanda gideceğim:))


                      Revox  Saçları çok dökülen 19 yaşındaki oğlumda kullanıyor. Çok kaliteli ürün. Kalitesi tartışılmaz. Blogger dostu Revox teşekkürler. Makyaj bloggerlarında tanıdığım ürünü iki yıldır kullanıyorum.
         

              Neutrogena,sivilcelere karşı etkili çözüm. Oğlum kullanıyor.Nemlendirici kremini kullanıyorum. Makyaj bloggerleri arkadaşlarımın etkinliğinde tanıdığım ürünlerden en sevdiğim ürünler arasında Neutrogena.



           Mariposa'dan çok şirin hediye. Kokulu taş , kokusu süper. Hamarat Füsun bloğunun sahibi sevgili Füsun'cuğumda pembiş sabunu ile sponsorumuz oldu.
                 

http://www.odakparfumeri.com/pinfo.asp?pid=18931   Çikolatalar sizin , parfüm benim olsun:)) Çikolata severliğimi beni takip edenler bilir.Alman'yada yaşayan canlarım var. İstanbul'a çok sık geliyorlar. Ablacığım, yeğenlerim her gelmelerinde çikolata ve vaz geçilmezim pasta malzemelerim:)) Yeğenim Prensesim hemşire Almanya'da bana gülüyor teyzeciğim ben yıllardır Almanya'da yaşıyorum bu pasta malzemelerini bilmiyorum diyor:)) Aramızda kalsın geçen yıl 20 kilo getirttim:)) Ne yapayım seviyorum:))

          Şafağın Dünyası blog yazarı arkadaşım bu kokuyu kullanmış ve çok beğenmiş. Bende bu kokuyu aldım. Süper....
       


                         Bu koku bir harika.Aromatik menekşe ve yasemin kokularının heyecan verici birlikteliği. limon, elma ,sedir ağacı ile çekici muskın ve modern koku harmanı. http://www.ojuvi.com.tr/urun/o-juvi-adagio_1397.aspx?CatId=236


 

Otacı Makyaj blogger arkadaşlarımın etkinliğinde tanıdığım ve kalitesini bildiğim ürün. Otacı sabunlarıda harika.
          

          Thalia Naturel ürünleri çok kaliteli . Ebru Şallı'nın kullandığı ürünler. Sabunlarını kullandım. Cildime kremlerinide kullandım. En çokta saç bakım ürünlerini merak ediyorum.


         Sunrino Kozmetik Milk Shake saç şekillendirici harika. Eczanelerde yerini aldı. Kokusu süper:))
          

Hc Hair Care şuara internette reklamı çok yapılan saç bakım ürünü.Arkadaşımın etkinliğinde tanıdığım ve kullanmaya 1,5 yıl önce başladığım harika bir ürün. Ben kullanıyorum , test edilip onaylandı sizde kullanabilirsiniz:))




                    Burock cilt temizleme kremi.Dün akşam kullandım.

İzmir Urla'dan gelen . Çiğ olarak kahvaltıda tüketmeye başladığım harika şişesi ile zeytinyağımız sabah masamızda yerini aldı.



Pastel ürünlerini ilk sevgili blogger arkadaşım Hüzün Sarısı Nihan'cığımla dikkatimi çekti. Oje yarışmasında birinci olan blogger arkadaşımın ojesini üste koydum:)) Tekrar tebrikler arkadaşım. Bugünlerde bordo ruj ve ojeye kafayı taktım derken bu ürün geldi. Sabah oğluşum Kaan'cık ve Çağkan'cığım oğluşlarım bana bordo ruju sürdüler ve beğendiler:))


Anavarza Bal Tülin Kalkan etiketi çokkkk şirin ve ince bir davranış @anavarzabal. Çok sevdim . Kadınlar günümüzü özel hediye ile kutlayan @anavarzabala teşekkür ediyorum. Haftasonu kahvaltımıza renk kattı. Çok değişik ballar tattım . Neler mi ? Çokkkkkk ilginç geldi bana :) Maydonoz balı , Pamuk bal , Keven balı , Okaliptus balı , Ayçiçeği balı , Diken balı , Mezla balı. Ben hangisini mi beğendim ? Üçgül balı süperrrr. Oğluşum Okaliptus balı , babamız Keven balını , ağbimiz Kevan balını beğendi. Demek ki evimize her çeşidinden almak şart oldu :)) Hafta sonu kahvaltısına çok önem veririm. Sebebi hafta sonu ailece kahvaltı yapıyoruz. Hafta içi mümkün olmuyor. Çeşidi bol olan @anavarzabal masamıza renk kattı :) Süperler. 








                  Sevgili Özlem Mekik şefimizde bizlerle idi. Kentonun yeni yüzü olan şefime o gün söz verdim ve Özlem şefim süpriz Trileçe'yi yaptım:)) Ve resimledim. Kenton ürünlerini çokkkkk önceden annem kullanırdı.Bende bir pastacı olaraktan kullanıyorum.




                 Etkinliğe renk katan Ritim Art Perküsyon Topluluğu'na bizleri çok eğlendirdikleri için teşekkür ediyoruz.





              Averzio Kaan'cığıma Fenerbahçeli yatak örtüsü ile sürpriz yaptı. Çokkkk sevdi Yatak Örtüsünü Averzio . 9 yaşında olan canım oğlum geçen yıl Beşiktaşlı idi. Bu yıl Fenerbahçeli oldu :))
     
               Instagramdan https://www.instagram.com/hayalleriminilktelasi/ Kokulu sabunları ile bizlerle idi.


               Adı gibi şirin , Şirin Partiler bizlere harika çerçeve ve masa dizaynı yapmışlar. Günün anlamına uygun kelebek çerçeveler süperdi. Bizde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdik:))

              
          BARİLLA Makarnaları evimizin makarnası. En çok kullandığım ürünü Lazanya. Paket bir seferde bitmiyor. Çok bereketli ve harika. Kıymalı çok seviyor ev halkı. Pasta Kasrı bloğumda  BARİLLA Lazanya yapıp yayınlamıştım. Kalitesi tartışılmayacak bir ürün. Severek her çeşitini tüketiyoruz.
               
             Cool ürünlerini bilmeyeniniz yoktur. Daha önce Pasta Kasrı bloğumda Cool ürünleri ile Yılbaşı menüsü hazırlayıp sizlere yeni çıkan ürününü tanıtmıştım hatırlarsanız. Evimde sürekli kullandığım ürün Cool  sponsorumuz oldu.

             Yamanlar Kuruyemiş bizlerle oldu. Karışık çerez ve kayısısı kullanılacak ürünler arasında oldu.

         Vissmate hijyeni seven ben , blogger arkadaşlarımda görüp merak ettiğim bir üründü. Sabah kullandım . Testten geçti kullanabilirsiniz :))

   



                   Eğitmen Chef Elif Çıtak Pasta Sanatı Akademi harika pastası ile bizlerle oldu. Emeğinize sağlık ....




           

                     Sevgili takipçilerim başka bir etkinlikte görüşmek üzere sevgi ile kalın.


                                                               HOŞÇAKALIN.....











                  

5 yorum:

  1. Çok güzel bir gün oldu tanıştığımıza da çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok mutlu oldum tanıştığımıza :)Harika bir gündü. Şerife'ciğimin emeklerine sağlık. Sevgiler...

      Sil
  2. Tanıştığımıza çok mutlu oldum harika bir gündü...

    YanıtlaSil
  3. Ahu'cuğum güzel kız ne tatlısın sen maşallah:) Benim kızım yok sizin gibi Lolitaları görünce kız özlemim gidiyor:) Çok seviyorum kızları:)) Benimde gelinlerim kızım olacak :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir etkinlik olmuş Tülin cim. hazırlayanın emeğine sağlık

    YanıtlaSil