Chester Tangerine Pudding




Pastanın İsmi:
Pastanın Malzemeleri:KREMASI;1paket Schalgsahne 200 ml.
1 paket Sahmand 200 ml. 1 paket 250 gr. Speisequark,1 paket 200 ml.magerquark 2pakete 16 gr. Sahnesteif,2 damla mandalina esansı,Mandalina rendesi,2 yemek kaşığı pudra şekeri. Bütün malzeme mikserle çırpılır. 40 gr. beyaz fildişi çikolata benmari eritilir. Kremaya karıştırılır.
Pastanın Hazırlanışı:1-Kremanın hazırlanışı;Bütün malzemeyi geniş bir kaba alıp miikserle çırpın.40 gr. beyaz çikolatayı benmari usülü ile eritin ,krema ile karıştırın.Buzdolabında 1 saat dinlendirin.Sonradan mandalina parçası(konserve olacak) koyacağız.
2-Chester Tangerine Pudding; 2 yumurta ve mandalina suyun benmari usülü ile pişrin sürekli karıştırın. Boza kıvamına gelince ocaktan alın ve süzgeçten süzün. 25 gr. tereyağını ve 1 tatlı kaşığı mandalina rendesini koyup karıştırın.Hazırlanan puddingi 1 saat buzdolabında dinlendirin.
3- SÜSÜ İÇİN ; Bitter çikolatayı ve beyaz fildişi çikolatayı benmari erittim ve yağlı kağıdın üzerine ince yaydım.Pasta tarağı ile üzerinden çizgiler yaptım ve buzdolabında dondu.Sonra aralarını açtım uzun şeritler elde ettim.
4-Pandispanyanın ilk patını alın ve mandalina konservesinin suyundan kekinizi nemlendirin, üzerine krema sürün.Şanfıstığı drajelerini ,çikolata parçacıklarını ve süzdüğünüz konserve mandalinadan koyun. Tekrar krema sürün .Diğer katlar için aynı işlemi uygulayın. En son krema sürdükten sonra Chester Tangerine Pudding sürün . 1 saat buzdolabında dinlendirin. Üzerine kakaoyu elekle eleyin. Etrafına hazırladığımız uzun çikolataları uzun uzun sıralayın. Ortasına beyaz ve bitter çikolata kırıklarını koyun. En son konserve mandalinadan 2 adet ortasına koyun.

AFİYET OLSUN.....

0 yorum:

Yorum Gönder