CUPCAKE PARTY





                    Pastakasrı bloggeri olaraktan ben ,Çilem (Şımarık Tatla instagramdan), Didem (Didem Cakes İnstagramdan) Üç hanım Cupcake Paty hazırladık ve blogger arkadaşlarımızla çok hoş bir gün geçirdik. Bizlere destek veren sponsorlarmıza çok teşekkür ediyorum. Gayrettepe'de bulunan, Butik Tarzı İtalyan Restorantı olan Basılico Restorant sponsorumuzdu.Restorantın şefi Burak Şef biz bloggerlere çok şık sunumlar hazırladı. Çok nezih bir ortam olan Basılico restoranta ailenizle gidebileceğiniz hoş bir mekan. Çalışanları çok nezih , servis soğumadan çabucak önünüze geliyor. Sıcak atmosferi ile kaliteli bir restorant gitmenizi tavsiye ederim........

                  Pastakasrı blogumda hep yanımda olan Möller's teşekkür ediyorum. Kliksa , Möller's, Uneller, Pakmaya ürünleri ile evimizin kullandığı marka oldular. Bir çok firma vardı sırası ile sizlere hepsinden bahsedeceğim. Devamı yazımın gelecek. Siz blogger arkadaşlarımı resimlerle baş başa burakıp yazımın devamının geleceğini şimdiden söyleyim:)))


              Basılıco Restorant; Gayerttepe Mah. Pazar Sok. NO: 24 Beşiktaş -İSTANBUL

                       TEL:0212 267 2867





Günün lezzeti, tam 6 saat ağır ateşte pişerek servis edilen Dana Kaburga...

Rezervasyon için: 0212 267 28 67






           Restoranttan görüntüler....






























































































































1 yorum:

  1. This is a great post!! I really liked the way you have described everything. It’s really appreciable. Well I would also like to recommend party city locations NY. I have a great experience of these places.

    YanıtlaSil