PRENSES PASTA (Mandalinalı)



                 Almanya'dan getirttiğim malzemelerle yaptım..... Özellikle kremasinın lezzeti ve mandalina cok lezzetli. Mandalina konserve . Tazesi bu kadar lezzetli olmuyor. Türkiye'de ben konserve mandalina bulamadı. 

                   PRENSES PASTA ( Mandalinalı); Pandispanyası İçin; 3 yumurta ve 1 su bardağı şekeri kar beyaz olup köpürünceye kadar çırpın. 1 yemek kaşığı ılık su ekleyin ki pandispanyamız nemli olsun.2 su bardagından 2 parmak az unu ve 5 gr. Kabartma tozunu eleyin. Tahta kaşıkla alttan üste köpürttüğünüz yumurtayla karıştırın.Tereyağı ile yaģladığınız tart kalıbınıza dökün. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında pişirin. Soğuyunca ters çevirin.

                   İÇ KREMASI; 200 gr. Mascarpone peyniri, 100 gr. Krema , 2 adet krema sertleştirici. 4 yemek kaşığı pudra şekeri. Mikserle çırpın ve pandispanyanızın içerisine yayın. 

                 MANDALİNA KISMI ; 2 adet mandalina konservesinin suyunu süzün ve konserve mandalinaları kremanin uzerine dizin. JÖLESİ : Konserve suyundan 1 su bardağının içeridine jöleyi koyun ve ocakta pişirin ve mandalinaların üzerine ince bir tabaka halinde yayın. Dinlendirip servis yapın.

                                               AFİYET OLSUN......









3 yorum:

  1. Ellerine sağlık,,
    Maskarpone peyniri bizim labne peyni mi oluyor?
    Krema sertleştiricinin alternatifi nedir?
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. harika olmuş elinize sağlık ..

    YanıtlaSil
  3. Thanks again.Brutal Stuff, still I would have to declare that given the abundance of views this has had it
    Formula 41 Extreme may be desirability meditating about trying to improve the spelling and the english! Made a terribly good read though, great stuff.Me and my close friend had been arguing about an difficulty related to this! Now I know that I was correct.

    http://www.supplements4help.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil