1 Paket Puding (Puding neli olursa kurabiyenizin tadıda öyle oluyor, muzlu,çilekli.....)
1 Paket (250 Gr.) margarin
4 Tatlı Kaşığı Pudra Şekeri
Un (yaklaşık 3 su bardağı)
1 Paket (250 Gr.) margarin
4 Tatlı Kaşığı Pudra Şekeri
Un (yaklaşık 3 su bardağı)
Yapılışı:
Tüm malzemeler ile (puding toz halinde olacak) unu azar azar ekleyerek yumuşakça bir hamur yapın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. (Çok bastırmayın, zaten bir miktar yayılıyorlar)
Önceden ısıtılmış, 180 derece fırında üzerlerini kızartmadan, yaklaşık 20-25 dk. pişirin.
Not: Kurabiyenizde sıvıyağ kullanmak istiyorsanız 1 su bardağı sıvıyağ, 1 paket toz puding, 4 yemek kaşığı pudra şekeri 10 yemek kaşığı dolusu un ile aynı şekilde yapabilirsiniz.
Tüm malzemeler ile (puding toz halinde olacak) unu azar azar ekleyerek yumuşakça bir hamur yapın.
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizde yuvarlayın. (Çok bastırmayın, zaten bir miktar yayılıyorlar)
Önceden ısıtılmış, 180 derece fırında üzerlerini kızartmadan, yaklaşık 20-25 dk. pişirin.
Not: Kurabiyenizde sıvıyağ kullanmak istiyorsanız 1 su bardağı sıvıyağ, 1 paket toz puding, 4 yemek kaşığı pudra şekeri 10 yemek kaşığı dolusu un ile aynı şekilde yapabilirsiniz.
0 yorum:
Yorum Gönder