Fatma ablamla sabahın 8'inde başlayıp yaptığım aşurem. Birlikte yaptık ablamla. Bu renginin koyu olmasını istemiyorsanız içerisine incir koymayın incir aşureyi karartıyor. Süt renginin açık rankte olmasını sağlıyor. Aşureye 1 su bardağı süt katın......
MALZEMELER;
500 gr. aşurelik buğday,
150 gr. nohur,
150 gr. kuru fasulye,
3 yemek kaşığı buğday nişastası,
1 su bardağı süt,
Yererince su,
Şeker (damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz),
7- 8 adet kuru kayısı ( gün kurusu kayısısı olmasın)..........
Ellerinize sağlık.Allah kabul etsin..
YanıtlaSilEllerinize sağlık...
YanıtlaSilBurada bir miminiz var:)
http://huzunsarisi.blogspot.com.tr/2014/11/life-style-of-siri-mimlemis-beni.html