Atmosyon bir tarifimle görsel şölen oldu:)) Bildiğimiz irmikli tatlı ama onu biraz değiştirdim....
MALZEMELER;
1. Kat Vişneli kısmı;
1 su bardağı vişne ve 1 su bardağı vişne suyunu , şeker, 1 adet jöle tozu karıştırıp pişirin. Kalıbın en altına dökün donsun.
2.Katı İrmiklı Kısmı ;
10 yemek kaşığı irmik,
10 yemek kaşığı şeker,
1 vanilya,
1 portakal kabuğu rendesi (harika oluyor portakal rensesi).
Bütün malzemeyi tencereye koyun pişirin. Koyulaşınca kalıba dökün .Vişneli jölenin üzerine İrmikli 2. kısmı pişirin dökün.
3. Kısmı etimekleri kaynayayan şerbetle ıslatın ve üzerine dizin.(Etimek 78 adet olacak).
4-5 saat dolapta dinlendirin ince dilimler halinda keserek servis edin.
AFİYET OLSUN.....
Hello there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I am gonna watch out for
YanıtlaSilAlpha ZXTbrussels. I will appreciate if you continue this in future. A lot of people will be benefited from your writing. Cheers!http://www.musclegainhelp.com/neuro3x/